06 52022187 - Duinweg 22, 1759 NW Callantsoog info@kokshoveniers.nl

AANLEG

Tuinaanleg, een goed begin is het halve werk.

Bij de aanleg van een tuin komt een hoop kijken, Het leeghalen van de bestaande tuin, grondwerk, aanvoer van stopzand en tuinaarde, bestrating, omheining, gazon en beplanting, elektra en watervoorziening. In sommige gevallen een tuinhuis of veranda, vijver of beschoeiing.

Voor al deze werkzaamheden heeft Koks Hoveniers de kennis en machines in huis om deze werkzaamheden om een juiste, efficiƫnte en kostenbesparende wijze uit te voeren.

 

Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen:

Spelen er natuurlijk meerdere vragen door uw hoofd, de meest voorkomende vraag is natuurlijk wat gaat het mij kosten. Deze vraag kan niet beantwoord worden voordat de wensen en afmetingen duidelijk zijn. Wij komen daarom eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren. We zullen meedenken en adviseren over wat past bij uw wensen en budget.

De volgende fase is het uitzoeken van de te gebruiken materialen, denk hierbij aan bestrating, erf afscheiding, eventueel verlichting etc. Desgewenst kunnen wij u hierin begeleiden.

 

Als alle materialen gekozen zijn en het ontwerp naar wens is kan er nog steeds geheel vrijblijvend een offerte worden opgesteld. Hierin word duidelijk de materialen, werkzaamheden en uren omschreven zodat u precies ziet waar u voor betaald.

 

Spreekt deze werkwijze u aan?

Neem gerust contact met ons op ook als u vragen heeft!