06 52022187 - Duinweg 22, 1759 NW Callantsoog info@kokshoveniers.nl

ONDERHOUD

Tuinonderhoud, het behoudt van uw tuin !
Uw tuin moet natuurlijk mooi blijven! Of u nu een nieuw ontwerp heeft laten maken, uw tuin net gerenoveerd heeft, of al jaren geniet van uw huidige tuin; het is belangrijk dat uw tuin wordt onderhouden. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Hieronder wordt kort beschreven op wat voor manieren wij uw tuin kunnen onderhouden.
Koks Hoveniers is specialist op het gebied van onderhoud. Wij voeren onderhoudswerk uit bij:

Particulieren, (semi)overheden, diverse vereniging van eigenaren, verzorgingstehuizen , bedrijven campings en vakantieparken.

 

Hierbij moet u denken aan onderhoud van de tuinen, gazons, groenstroken, parkeerplaatsen en terreinen. Wij beschikken hiervoor over de juiste kennis en machines.

Periodiek onderhoud
Bij periodiek onderhoud draagt Koks Hoveniers zorg voor de werkzaamheden die nodig zijn om uw tuin groeiend en bloeiend te houden. Tot de werkzaamheden behoren onder andere maaiwerk, onderhoud van borders en bestrating en snoeiwerk van bijvoorbeeld heesters en bomen.
U kunt kiezen om uw tuin wekelijks, maandelijks, elk kwartaal of eens per jaar te laten onderhouden. Ook kunnen wij uw tuin een voorjaars- en een najaarsbeurt geven.

Extra onderhoud

Wanneer extra activiteiten noodzakelijk zijn, zullen die vooraf met u worden besproken. Het kan voorkomen dat een zieke boom verwijderd moet worden of dat uw vijver extra onderhoud nodig heeft. Ook uw beregeningssysteem of kuipplanten kunnen aanpassingen nodig hebben. U krijgt dan een gepast advies en bepaalt zelf wat de te volgen stappen zijn.

Vakantieservice

Gaat u voor een langere periode op vakantie dan kunt u het onderhoud van uw tuin tijdelijk aan ons uitbesteden. Een prettige bijkomstigheid is dat uw tuin dan op orde is als u terugkomt na een lange reis.